İshaklı İlkokulu
İshakli Köyü Balkan Caddesi No1 Beykoz/İSTANBUL

VİZYON

Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır. İnsanların gitgide yalnızlaştığı günümüzde öğrencilerimizi geleceğin mesleklerine hazırlamak yanında gelecekte teknolojinin getireceği olumsuz yönlerden etkilenmeyen insana faydalı olma odaklı sosyal hayata aktif katılım sağlayan, teknolojinin esiri olmak yerine teknolojiyi kendisi, ailesi, ve ülkesi için faydalı ve etkin şekilde kullanabilme kapasitesine sahip bireyler yetiştirmek, okul olarak temel ilkemizdendir.

MİSYON

1.Atatürk İnkılap ve İlkelerine. Anayasa da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, insan haklarına saygılı, görev sorumluluklarını bilen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren bireyler olarak yetiştirmek; 2.Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli, sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip, hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, yaratıcı, kişilikli, teşebbüs sahibi yapıcı bireyler olarak yetiştirmek; 3.İlgi, istidat, ve kabiliyetlerini geliştirecek gerekli bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların kendilerine mutlu kılacak toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak; 4.Özel olarak da amacımız yukarıda sayılan nitelikle sahip birer birey olarak öğrencilerimizi yetiştirmenin yanında öğrencilerimizin kabiliyet ve istidatlarına göre onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamak.

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

TEKLİ ÖĞRETİM